We recommend switching to the latest versions of Edge, Firefox, Chrome or Safari. Using Internet Explorer will result in a loss of website functionality.

Issue with Data360® Analyze-JSON Node

Comments

3 comments

  • Avatar
    Gerard Cafaro

    This occurs when the field input specified within the JSON Data node is blank. When paired with an HTTP node, this usually means that the HTTP node successfully completed but didn't return any data. Does the "Get Rows" HTTP node return anything in its specified Output field?

    If the Output field is blank, check the results in the HTTP node's Status and Message fields. Most likely, the HTTP node successfully completed but is returning an error message from the endpoint, such as an HTTP 401 Unauthorized. This would result in a blank output that would then impact the JSON Data node. 

    Status and Message outputs aren't required fields and can be added with the following properties, followed by a node rerun:

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Himangi Nashine

    Yes, there is error in "Get Rows" HTTP node. Could you please guide with this error? We have data in the sheet but it is throwing error while capturing data which resulted in blank output and further caused error in Json node. The same "Get Rows" HTTP node is working fine with different Sheets, but returning blank data with particular Smartsheet being used here.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Gerard Cafaro

    I saw that comment was also posted as a new post, so I replied on the other thread:

    Issue with HTTP Node "Get Rows" with GET Method

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.