Can't see any nodes at all

Answered

Comments

4 comments

  • Avatar
    Adrian Williams

    Hi Jakob,

     

    If you click on the 'Dataverse Nodes' item in the navigation panel of the main Dataverse Directory screen that is shown when you launch the application are the nodes shown? e.g.

    If not you could try importing them manually using the import functionality on the menu, i.e.:

    Import --> Data Flows or Nodes ...

    Then navigate to the location where they are stored <Dataverse Install Dir>\lib\lna\uploaded

    e.g. C:\Program Files\Dataverse\lib\lna\uploaded

    and upload the base-3.0.3.lna file.

     

    Regards,

    Adrian

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jakob Helbrink

    Hi Adrian, 

     

    worked like a charm, thanks. 

     

    Best regards,

    Jakob

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Adrian Williams

    Hi Jakob,

    I'm glad that worked for you. The installation process should have automatically performed that step for you as one of its final tasks so something must have gone subtly wrong. It would be good to have an understanding of the machine you are running Dataverse on so we can try to find the underlying cause. Can you please provide details of your machine - Operating System, RAM and the Dataverse build number you installed (click on the 'i' icon on the menu and then 'About Dataverse' to view the details).

    Many thanks,

    Adrian

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jakob Helbrink
    • Win 7 Enterprise
    • 8 GB RAM
    • Dataverse v3.0.3.717

    Cheers,

    Jakob

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.



Powered by Zendesk